Gårdagen, Blomsterlandet & Marvel-kläder

26 maj, 09:59

Kolla vad jag hittade på NetonNet när vi köpte en golvfläkt härrom dagen! Mix-påse med tuggummin. Jag ÄLSKAR Shake! Vet att de även finns på Rusta, hehe. Tips!
 
Men hej hopp! Längesen jag skrev nu känns det som. Idag var planen följande: åka in till stan och kolla mors dag-present med Max, åka och klippa Dinos klor, äta lunch ihop och sen skulle jag och Dino träffa Louise och lilla Kinza så att de fick busa. Dock vaknade jag med världens huvudvärk så vi flyttade fram hunddejten till nästa vecka. Hoppas dock att huvudet skärper till sig under dagen så att jag iallafall slipper ligga och vila. Är rätt säker på att huvudvärken kom för att jag hade solglasögon större delen av dagen igår. Ska göra ett inlägg om det där någon dag, hur mitt huvud fungerar haha. Well. Igår var det faktiskt full rulle. Kände mig nästan lite stressad emellanåt vilket gjorde mig lycklig i själen. För som ni vet gillar jag ju att vara lite halvstressad. Inte bra, jag vet, men jag funkar liksom bäst då. Gjorde det både i skolan och gör det även på jobbet. Hur som helst. Jag och mamma åkte till Blomsterlandet vid 11-tiden. Vi skulle köpa en massa växter till våra balkonger + till Johans uteplats, och jag hade även tänkt inhandla ett par inomhusväxter. Efter två timmar {!!!} där inne hade vi äntligen valt ut ute-blommor, så jag orkade faktiskt inte ens titta efter växter att ha inne. Men till balkongen köpte jag en såå fin ljusrosa ros på stam, en aprikosfärgad mindre ros {mer som en liten buske typ, alltså ej på stam}, en hög eucalyptus, klöver, några vita söta blommor, ett jättelitet olivträd att ha på bordet, en tomatplanta {är tveksam till om den kommer klara sig men vi får se! Kan vara värt ett försök, den kostade 39 kronor} och någon vinröd blomma att ha till klövern. Tror det var allt. Har nog aldrig handlat blommor för så mycket pengar ever. Rosen på stam är så fin, och kostade lite mer, så jag vill försöka få den att överleva vintern sen. Mamma säger att jag nog måste plantera ner den hos någon isåfall. Får kolla med farmor. Någon som hyr ut en rabatt-plats annars? Haha! Vi köpte även en stor tomatplanta full av tomater att ge min moster Barbro, för hon fyllde år igår.
 
När vi var klara på Blomsterlandet hämtade vi upp Emmie och sen åkte vi till modehuset. Vi började med att käka och åt faktiskt på En trappa upp, dvs restaurangen på övervåningen. Det var jättegott, men jag tycker faktiskt att det är överpris där uppe. Nu bjöd fina mamma oss på maten, men ändå! Sen påbörjade vi projekt "Kläder till kusinbarn", som har kalas på söndag. Även detta tog sin tid. Över en timma iallafall, skulle jag säga. Det fanns SÅ mycket fint inne på H&M, massor av Marvel- och Star Wars-print. Tips om någon har barn som gillar sånt! Jag blev ju alldeles till mig såklart. Finns även SJUKT fina kläder till nyfödda flickor inne på Lindex. Vi stod typ och grät alla tre för att vi inte känner någon att köpa till, och jag fick mig en känga om att barnbarn skulle sitta fint, haha! Till slut lyckades vi iallafall enas om kläder till kusinbarnet, betalade och åkte vidare till min moster för att säga grattis och lämna tomatplantan. Vi tyckte det var roligare med tomater än en bukett blommor som man brukar ge, de dör ju ändå efter en vecka. Där hemma fanns redan två andra mostrar, en kusin och två kusinbarn, så vi fikade och pratade ett bra tag. Jättemysigt. Nu ska vi åka in mot stan och leta present! Puss :}

Lämna kommentar