Hund med kalsonger & hotellbabbel

20 mars, 20:06

 
Dino är en sån drama queen och tyckte SÅ synd om sig själv i tratten, så den åkte av och så fick han låna ett par av husses kalsonger istället. Mycket stiligt. Alla nöjda.
 
Måndag igen! Vad hittade ni på i helgen? Vi var mest hemma, men jag hann träffa familjen lite grann. I fredags bjöd mamma mig på mat när hon hade slutat jobba, och i lördags tog jag och pappa en fika hemma hos farmor och farfar. Mysigt!  Jag har även bokat två hotell, det ena tills vi ska se Ed Sheeran nu den 3O mars, och det är ju så himla snart! Ahhh!! Vi ska bo på Haymarket, som svärmor tipsade om, och det ser jättefint ut. Jag såg direkt min Gubi-fåtölj på bilderna och ba JAPP, DETTA ÄR ETT BRA HOTELL. Haha! Jag tror att det blir super och jag älskar att åka iväg på såna här små kortis-trippar med Max. Himla tur att det var sittplatser jag köpte dock, för annars hade jag inte kunnat åka. Hade inte kunnat ha ståplats med min stackars arm. Vi har inte så mycket tid i Stockholm, men vi ska gå runt och kika i butiker och så vill jag till Fotografiska om vi hinner. :}
 
Det andra hotellet bokade jag tills vi ska se Coldplay i juni. Alltså, vilken tur att jag bokade redan nu! Det var såå lite kvar och SVINDYRT. 81% av alla hotell är bokade redan, de datumen. Ett hotell som jag och en kompis bodde på för några år sedan kostade då 9OO spänn /natt, och jag vet att det legat runt tusenlappen när jag kikat runt då och då på sista tiden också. Vet ni vad det ligger på när Coldplay spelar? 27.OOO kronor. Heeeelt sjukt!! Då är det inte ens ett särskilt fint hotell, utan bara enkelt och standard med ok rum och ok frukost med 3/5 i betyg. Kollar man helgen efter så ligger det på ca tusen kronor /natt igen, haha. Till och med de mest simpla och sunkiga vandrarhemmen låg på typ 7OOO-1O.OOO kr. Vi bestämde att vi skulle bila upp, för då behöver vi inte bo mitt i stan där de höjt priserna som mest. Tur det med, för jag såg nyss att det inte finns några tåg kvar. Haha herregud, the hype is real! Kikade runt en hel kväll och lyckades till slut hitta ett hotell som ligger en bit utanför centrum för ett lite mer rimligt pris. Två rum {vi ska åka med pappa och min syster} och vi stannar två nätter. Det kommer bli mysigt! :} Nu ska vi åka till Maxi och hämta ut mat som vi har beställt. Vi brukar handla via nätet en gång i veckan.

Lämna kommentar