Oklar hårfärg, handling och allmänlydnad

19 juni, 22:39

Alltså mitt hår? Högst oklart vad jag har för hårfärg nu för tiden, very confusing. Måste klippa mig och färga utväxten, men det känns på något sätt så ovärt mitt i sommaren när det ändå bleks och slits i solen..
 
Hej på er! Alltså vilken fin dag, men oj så varmt. Klockan är över halv elva och det är fortfarande 21 grader ute. Underbart! Vi kom faktiskt precis hem. Vi började dagen med en sovmorgon till kl. 9 alla tre, och efter frukosten åkte vi och handlade. Vi köpte lite smått som var slut och en del mat till midsommar. Vi ska till farmor och farfar. Mysigt! Det vi har kvar att köpa är jordgubbar och så ska Max göra köttbullar. Vi köpte även en minipool till hunden. Inte alls säkert att han gillar den eller vågar bada, men han älskar ju att bada i havet så vi tyckte att det kunde vara värt ett försök. Isåfall kan han ha den hos farmor och farfar. Gick även in på Djurkompaniet och köpte två nya leksaker samt en godishållare att fästa i byxorna. SÅ smidigt och bra, typ bästa köpet vi gjort i hundväg. Jag har egentligen velat ha en sån sedan Dino var valp, men så har det bara inte blivit av att vi köpt någon. Men nu när vi går allmänlydnad inser man hur jobbigt det är att böka med godis i en påse i fickan så den här blev perfekt. Leksakerna köpte vi också i träningssyfte. Vi var hemma runt 13-tiden och då var det dags för lunch. Max åt tacosrester och så hjälpte han mig att göra tonfiskbiffar. Alltså det är ju bara SÅ jäkla gott!!! Älskart. Åt dom tillsammans med rödlök, machésallad och stekt ägg. Mums! Hade chiliflakes i biffarna idag och det var supergott.
 
Vid 18 var det dags för allmänlydnad. Det gick SÅ himla bra idag och jag är så stolt över min lilla råtta. Han tycker ju att världen är rätt otäck och stressar upp sig över allt och ingenting, men nu när vi får hjälp med hur vi ska lösa svåra/stressade situationer så märks det stor skillnad. Vår instruktör gav massa beröm och var väldigt imponerad över hur stor skillnad det är bara sedan sist. Det kändes så kul! När vi kom hem käkade vi och sen pratade Max med sina föräldrar på Facetime en stund {de är på Mallorca nu}. Därefter åkte vi bort till Stensö. Max tränade på utegymmet och jag gick en lång powerwalk med Dino. Kom hem för typ 3O minuter sen och nu ska vi titta på något. Eller nähe, Max startar sitt Playstation nu så jag får väl underhålla mig själv, haha. Pussar!
 

Lämna kommentar