Midsommarafton, bröllop & lördagsplaner

24 juni, 11:50

Haha, översta bilden är från midsommar förra året. I år tog vi inga bilder och jag hade ingen krans {min plan fallerade}. På nedersta bilden är jag och Louice typ 16 år, sitter på golvet och äter muffinssmet.
 
Idag sov jag omänskligt länge, men jag har haft sjukaste sömnbristen + huvudvärk i typ 5 dagar så det var välbehövligt. Jag är alldeles uppe i varv, peppad och glad idag. Gårdagen var super och imorgon drar vi till Gbg för Coldplay och Max 25-årsdag. Vi hade en lugn och fin midsommar igår hos farmor och farfar ihop med pappa och hunden. Så himla skönt, haha! Är en sån tant när det gäller högtider, då vill jag bara ta det lugnt med familj och släkt. Jag drack kaffe {!!!} till jordgubbstårtan för pappa sa att det hjälpte mot huvudvärken. Tror att han ljög enbart för att få i mig kaffe, för det hjälpte inte, haha! Men jag tycker att kaffe är gott, om jag får ha mycket mjölk i. Det är bara att jag tycker om te så mycket mer. :} Vi var hemma lite innan 23 tror jag. Dino fick även en pool men han var skeptisk, haha. Han tyckte att det var roligt och han älskar ju att bada, men själva poolen var lite otäck tyckte han. Men till slut var han i flera gånger med sin leksak. :}
 
Men det som var finast med gårdagen är att Louice och Daniel gifte sig!!! Jag har vetat om detta så länge och det har varit svårt att hålla det hemligt, dels för att det är lätt att råka försäga sig men också för att jag VILL berätta det för familj/vänner eftersom jag är så glad över det. Hon har varit min bästis i 18 år så hon är en del av familjen och alla bryr sig om och älskar henne. Det var ju alltså på grund av deras vigsel som jag och Max försökte lösa så att vi skulle kunna åka upp till Sthlm {där de gifte sig} över dagen, men det gick inte och det är jag himla ledsen över. Men vi facetimeade under förmiddagen när hon hade gjort sig i ordning precis innan vigseln, och hon var så himla himla fin. Fick kämpa med gråten där ett tag. Vi har lätt till gråt båda två och jag tänkte att om jag börjar lipa så kanske hon också gör det, och det vore ju synd när hon just gjort sig klar, haha! ♥ Förresten så hade jag ju en heldag på Emporia i Malmö i torsdags med mamma och Emmie. Kan berätta mer i ett annat inlägg men vi hade jättekul! Och risotton på Vapiano.. dör. Det här med kläder jag shoppat är inte min starka sida för 1. Jag tycker att det är rätt trist att fota ett plagg på galgen, och 2. Jag avskyr att stå framför kameran så no way in hell att jag tar bilder på mig med plaggen på. Dilemmat, haha.

Lämna kommentar