Håkan i slottsruinen, jättesjuk & dagen

16 juli, 14:55

 Ola Salo gästade Håkans konsert i Örebro och ingen är deppigare än jag. Tji fick ni som säger att Håkan inte kan sjunga, också {han sjunger i början & andra versen tex}. Ha!!!
 
Är så jävla sjuk alltså, haha! Uuuuh, tycker lite synd om mig själv faktiskt. Mina ögon är så svullna så att det ser ut som om jag har fulgråtit hela natten typ, och det känns som att de ska ramla ut när som helst. Får alltid så himla ont i bihålorna när jag är förkyld. Huvva. MEN, slutklagat! Igårkväll trotsade jag min förkylning och drog på Håkan med Sofia. Long time no see, minst sagt, för vi har inte sett honom sen 2O11. Förutom att han var 1,5 timma sen var det så himla himla bra. Min mobil är ju alltid full, så jag kunde bara filma en kort snutt som finns på min insta. Ovanför är en print från videon, plus en video från när Ola Salo gästade Håkans Örebro-konsert förra veckan. FYYY vad avis jag är. Hade betalat väldigt mycket pengar för att få se The Ark en gång till. Höjdpunkterna igår var Det kommer aldrig va över för mig, Kom igen Lena, Känn ingen sorg, En midsommarnattsdröm och Valborg. Och Ramlar! Sprang ut till den på studenten så blir alltid helt lyckorusig av den. Jag hade velat höra Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din & Det är så jag säger det också, men man kan ju inte få allt haha. :} Delar av kungafamiljen var där, förresten. Prins Daniel såg vi iallafall. När de kom {de stod uppe i ett av fönstren} började ALLA nere på marken vinka sådär stelt och elegant som kungligheter brukar göra på film. Haha! Kul.
 
Well. Har inte så mycket mer att berätta eftersom jag ligger utslagen i soffan. Drar igenom paket efter paket med näsdukar, nyser och hostar. Nu ser jag på Falsterbo Horse Show på tv. Har aldrig varit varken där eller i Gbg, SÅ dåligt av mig. Måste dit nästa år! Max säger att han hejar på Björn-Göran Persson. Det vill säga Rolf-Göran Bengtsson, hahaha! Jag har bara tänkt vila, se film/dokumentär och läsa i min bok idag. Läser Himmelstrand av John Ajvide Lindqvist nu som är asbra. Alla hans böcker är bra, han skriver en blandning mellan skräck, sci-fi/fantasy och drama. Tips tips!

Lämna kommentar