Söthund, träning och babbel

09 januari, 18:40

Ja, det här med att en punkt på min bucket list var "fota mer" gick ju bra.. För jag menade ju såklart
med min kamera, inte med telefonen. Förlåt för kass brusbild, men såhär ser det ut när man försöker träna hemma. Dino kommer direkt och ska slicka en i örat och lägger en leksak på ens rygg/ben/mage.. Söte!
 
Måndag och jag har jobbat hela dagen, äntligen. Att vara sjuk är inget kul, men nu är jag pigg och glad igen. Gick hem runt halv fem och blev hämtad av Max som släppte mig hemma innan han åkte vidare för ett möte. Jag gjorde en stor beställning hos H&M och sen körde jag igång dagens träningspass. Nu är jag iallafall klar och ska strax sätta igång att stretcha, vilket typ är min favoritdel av hela passet. Haha! Älskar att sträcka ut mig och tänja alla kroppsdelar, så nice. Jag tvingade Max att stretcha med mig igår {vi tränade ihop här hemma, fast olika pass} och han är typ lika vig som en skolbuss, på riktigt. Skojade med honom att vi skulle ta före- och efterbilder på honom, för om han fortsätter stretcha med mig efter varje pass {han gör aldrig det själv} så kommer han märka stor skillnad på dessa 12 veckor. Men det ville han inte, haha. Jag är naturligt vig, men jag har tappat rätt mycket de sista åren, så det ska bli kul att bli vigare igen. Att gå på yoga är faktiskt något jag skulle vilja göra, på tal om vighet! Någon yogakompis där ute som vill ha sällskap?
 
Jag har kört igång en 12-veckorsutmaning med träning och kost om jag inte berättat det? Kör efter en guide som kallas BBG och som gjorts av Kayla Itsines som jag följt väldigt länge. Hon verkar vara en så ödmjuk och fin tjej, henne skulle jag vilja träffa på riktigt! :} Jag skulle ju ljuga om jag sa att jag inte vill se fit ut, för det vill jag ju såklart, men största anledningen är för att bli starkare och må bättre, åtminstone nu under dessa 12 veckor, för jag är såå svag. Men det ska det bli ändring på minsann. Nu har jag och Dino delat på ett päron och väntar på att husse ska komma hem med mat så att vi kan laga middag. Är såå hungrig!

Kommentarer:


Louice:

Daniel och jag har börjat yoga hemma igen 👌 Är så skönt, men vore ännu roligare om om man hade gått någonstans, säg till om du hade velat kolla upp möjligheten att gå någonstans, då hade vi kunnat göra det tillsammans 🙏😘

Svar: Åh vad mys! Det vill jag jättegärna :D Minns du att vi var på yoga någonstans på idrotten i ettan? Gillade det stället himla mycket, men minns inte vart vi gick.. Haha :*
Sofie Rydén

Lämna kommentar