Smoothiecraving och nackspärr

19 januari, 13:26

 
Är såå sugen på smoothie så det ska jag göra till frukost imorgon! Jag gör mina smoothies på frysta bär, mandelmjölk och lite havremjölk. SÅ gott!
 
Hej vänner! Vad hittar ni på? Själv är jag {typ} ledig idag och imorgon. Jag ska endast in och packa ordrarna, så jag kom hem för en timma sen ungefär, efter att ha packat dagens ordrar. Imorgon är jag helt ledig och då har jag bokat in en dejt med farmor och farfar. Farmor är supertaggad. Mina fina ♥ Nu när hunden äntligen börjat bete sig mer normalt och sover hela nätterna har jag fått helt galet ont i nacken. Jag kände av det redan igår när jag vaknade, men tänkte att jag bara sovit konstigt. Men jag fick mer och mer ont under dagen och började fundera på om det kunde vara nackspärr, för det har jag nämligen aldrig haft så jag vet inte riktigt hur det känns. Huvudvärk med början till migrän kom framåt lunch så jag fick snällt stå över ridningen. Hade nog ändå inte kunnat rida med min stela nacke, haha. Varför ska livet alltid krångla på onsdagar? När jag kom hem var jag seg och frusen, och på kvällen började jag känna av halsont. Åhh! Orkar inte bli sjuk igen. Jag har ju dock klarat mig från alla dunderförkylningar som gått under hösten {vilket är ett mirakel för jag blir alltid förkyld under hösten}, så kanske är det min tur nu. Kanske tur i oturen att det kom nu när jag är långledig ändå. Hoppas att det slår till ordentligt typ NU så att jag blir pigg snabbt.
 
Jag har en gratäng i ugnen som strax är klar, och den tänkte jag äta i soffan framför serier ihop med vovven. Han börjar sakta men säkert bli sig själv igen, men är fortfarande väldigt stressad och darrig/pipig. Max ska ringa tillbaka till veterinären om en stund så får vi se vad de säger. Ikväll kanske Emmie kommer och ser film med oss {om hon vågar nu när jag är lite halvdålig, hon ska ju snart ut och resa BUHUUU} och ser film. Jag hoppas på skräckfilm, haha! Senare i eftermiddag måste jag även åka till posten och lämna in ordrarna. Det är ju stängt där mellan 1O-15, lite dumt för man blir oftast klar där emellan. Då ska vi även handla lite smått. Jag funderar starkt på glass till min hals, och en varm choklad från Espresso House - den belgiska är SÅÅ god! :}

Lämna kommentar