Pussbilder, jobbveckan och sjuk + hormonellt galen hund

17 januari, 19:23

Haha, detta är verkligen de mest lyckade bilderna på mig och Dino, vi är sjukt ofotogeniska båda två. Är inte helt överens med min hårfärg ännu, tycker den är för röd och för varm. Hmm..
 
Idag jobbade jag själv större delen av dagen och jag går in i ett sånt work-mode då och blir en robot. Har fått mycket gjort vilket är skönt. Resten av veckan blir lugn. Imorgon går jag hem runt 15 och så är jag ledig både torsdag och fredag, med avbrott för att åka in en timme om dagen för att packa ordrarna. Jag gick hem vid 16 idag och började röja här hemma direkt när jag kom hem. Har huvudvärk så jag sköt upp att damma och dammsuga till imorgon. Men jag har städat, röjt och plockat, tog hand om min sjuka och sexuellt förvirrade hund och bytte kuddfodral på alla kuddar till soffan och sängen. Kan visa vilka kuddfodral det blev i ett annat inlägg.

Först NU känner jag hur magen kurrar. Vi glömde visst bort att äta middag..? Får se vad vi slänger ihop, men jag gissar på tacos för det går ju så fort. Jag körde ju även igång diskmaskinen i min stress och virrighet så detta blir spännande. Dino verkar faktiskt må lite bättre idag. Han sov åtminstone hela natten {vad jag vet, han väckte mig bara en gång med gnäll men sen somnade han om} och låg kvar i sängen en stund när klockan ringde. Han har även ätit på sitt ben {han har inte ro till att äta} + legat och sovit bredvid mig i soffan nu en lång stund. Vi känner oss ganska övertygade om att det är något hormonellt också då han är helt skogstokig på promenaderna. Han springer i 11O med nosen tryckt mot marken och piper och darrar i hela kroppen, blandat med riktiga djungelvrål i falsett mot allt som rör sig. Härligt. Att SKRIKA på människor, hundar, fåglar och blåsande löv {??} har han aldrig någonsin gjort förut, och det känns ju konstigt om det skulle vara ett symtom på urinvägsinfektion. Det kan ju faktiskt vara sån otur att urinvägsinfektion och hormonstorm krockade och att det är därför han är extra vild. Vi har iallafall satt upp pappskrivor för fönstret {grannarna tror nog att vi är paranoida haha} så att han inte ska kunna titta ut, för annars står han i fönstret {vi har soffan framför så han står på soffryggen/fönsterbrädan, han älskar att titta ut och kan sitta och titta i timmar} och bokstavligen muckar gräl heeela tiden. Haha. Längtar tills den här galenskapen är över och vi får tillbaka vår gosiga lugna hund. Tycker så synd om honom för han lär ju inte fatta ett dugg av vad som händer med honom.

Lämna kommentar