Köksfunderingar, stressdag och naglar

12 januari, 15:54

#tb till förra hösten när Max köpte fina blommor till mig och jag hittade perfekta pumpor i stallet. Om ni undrar över kaoset i bakgrunden, eller vad Max gör, så höll han på att laga mat, haha. Ni har nog inte sett hur köket blev efter att vi fick upp kaklet i köket va? Avskydde den där låga lilla vita kanten som var uppsatt tidigare. Vi satte dit stora matta mörkgrå badrumsgolvsplattor istället, som går i ton med lamporna. Jättenöjda! Jag vill Superfronta köket men att bara göra skåpsluckorna kostar ca 10.000 spänn. Värt eller ej? Undrar om det skulle höja värdet? Mvh världsmästare på att skriva för långa bildtexter.
 
 
Ahhh, den här dagen! Känns som att jag inte suttit ner på hela dagen utan mest varit i bilen på väg någonstans. Nu bloggar jag från mobilen så vi får se hur det går, jag gillar ju inte att göra det egentligen. Fick påminnelse-sms imorse om att jag har nageltid IDAG. Liksom hallå. Jag var heeelt säker på att det var nästa torsdag, har till och med skrivit upp det i min kalender. Så lost. Idag var inte riktigt bästa dagen eftersom jag har fått stressa så, men så blir det ibland. Man måste ändå avboka tiden 24 timmar i förväg, annars får man betala hela summan ändå. Att betala nästan 6OO spänn för att jag är stressad och hellre åker hem och äter middag känns ju onödigt. Mer värt att stressa lite extra och få nya naglar för pengarna. Hade varit skönt att få åka hem vid 16 när jag var klar på AF, nu kommer jag hem 18:3O istället. Men jag bröt ändå av en nagel förra veckan när jag var sjuk och jag ser verkligen ut som Shrek utan naglar, så det är lika bra. Haha! Och vad klumpig jag blev utan, kan inte hantera fingret ordentligt. Sjukt hur fort man vänjer sig.
 
Egentligen skulle jag vara på AF fram till 16:OO ungefär, men jag blev klar en kvart tidigare och halleluja för det för nu har jag en liten lugn stund. Bara sitter i bilen och andas, haha. Och bloggar förstås. Har nageltid 16:15 så ha ca en kvart {ok fem minuter nu haha} att slappa på innan det bär vidare för vid hel måste jag åka. Får inte glömma att hämta ut returerna till jobbet på väg hem!! Påminnelse till mig själv. När jag kommer hem blir det någon form av träning, förhoppningsvis ihop med Max. Förlåt för supertråkigt inlägg men min dag har inte varit så mycket roligare än såhär, haha. Imorgon är det bästa dagen på veckan, friyay! :}

Lämna kommentar