Helgen so far

08 januari, 16:36

 
Tjolahopp. Hur har ni det? I Kalmar är det riktig vinter nu med en massa snö och jag tycker faktiskt att det är SÅ mysigt. Det blir ljusare ute och det är ju så mycket finare med snö än blöt asfalt och bruna löv. Under helgen har jag hälsat på farmor och farfar, bakat bullar, gjort ett kostschema {typ}, käkat nyttig mat, haft filmkväll med min syster, vaxat ansiktet {aj}, städat bort julen och myst hemma med Max. Har även gått en massa promenader med hunden som får ha på sig skor nu i snön. Eftersom han får kramp i tassarna och skriker + haltar {samt att han får sår på dom, typ som när man slickade sig om munnen utomhus på vintern när man var liten och såg ut som Jokern i flera veckor} i snön och bajsar inomhus trots att vi släpar runt honom i evigheter för att han ska gå på toa ute, så fick det bli skor. Han hatade dom i början och var sjukt deppig, men nu känns det som att han har accepterat dom och faktiskt tycker om dom. Han trippar på så glatt och idag ville han inte gå hem så vi var ute och gick jättelänge, han och jag. :}

Nu ska jag och Max köra ett träningspass här hemma och vid 21-tiden ska jag på bio med bästis-Robin. Vi ska se nya Star Wars och jag är taggad! 

Kommentarer:


Louice:

Åh vad spännande med kostschema, vad är det för något? :*

Svar: Den där träningsguiden med tränings- och kostschema för 12 veckor som jag pratat om du vet. Har haft den ett tag men inte gjort den pga massa olika anledningar haha, men nu har jag äntligen tagit tag i det! Ser det som en rolig utmaning till att komma igång med träningen och vänja bort sötsuget lite mer :* Pusss!
Sofie Rydén

Fröken Rödlök

Vill tipsa om att jag har en tävling igång där du kan vinna ett presentkort på 500:-, bara kom in och läs inlägget och lämna en kommentar! Lycka till!

Lämna kommentar