Vår-inspo

01 april, 19:48

1. Poster // 2. Bricka // 3. Kruka // 4. Kuddfodral // 5. Vitlökspress // 6. Bläckfisk // 7. Stol // 8. Marmorskärbräda // 9. Marmorfat // 1O. Kruka // 11. Kuddfodral // 12. Korg // 13. Drickabehållare // 14. Korall // 15. Smul-set // 16. Träskärbräda
 
Lite vår-inspo från Ellos. Visst har de fått in en hel del fint? Både dom och H&M Home blir bättre och bättre tycker jag. Finns ju fortfarande en hel del skräp, men mycket fint också. Alltså smul-setet. Så jäkla roligt, jag måste köpa ett sånt till farmor och farfar. Farmor har sjukaste smulfobin, och farfar är nersmulningsmästaren nummer ett. Jättekul ju, haha! Postern och korallen har jag beställt bland annat, samt dessa. En och en halv timma efter att jag lagt min beställning la de ut en rabattkod som gav 25% på hela beställningen. Den är skön! De vägrar lägga till rabatten i efterhand trots att jag valt faktura {som de inte skickat än} så jag är lite sur. Värt att skicka tillbaka allt och beställa på nytt. Mvh snål smålänning, haha. Men 25% är faktiskt mycket när man slår ihop det, och det är ju klart att man vill spara pengar. 

Vitlökspressen är ju så fin, det finns även osthyvel och potatisskalare. Har redan tårtspaden så jag känner att jag måste matcha den. Max bara suckar åt mig, men innerst inne så bryr han sig faktiskt också, haha! Vi hittade även väldigt fina balkongmöbler i bambu som skulle passa kanon på balkongen. Max var ute och mätte i onsdags {men vi får inte upp balkongdörren??? så han fick gå runt från framsidan hahaha} och de får plats perfekt där ute. Vi ska fundera lite så vi får se. Finns även en så fin skärmvägg i bambu, men den är nog för stor. Skulle vara nice att sätta upp något på balkongens kortsida eftersom våra grannar har problem och måste stå och glo på oss i fönstrena. Lagom mysigt. Hej på er förresten, för ni hänger väl fortfarande här om jag känner er rätt :-))) Vi har iallafall planerat att lägga typ marockanskt kakel på golvet där ute och då skulle det bli ännu snyggare med möblerna. Det känns nästan fånigt att inte köpa dom när vi fastnat så för dom. Det är så typiskt oss nämligen, att leta efter något jättelänge, och när vi väl hittar något som vi fastnar för så väntar vi, eller har beslutsångest, eller kan inte komma överens. Och när vi väl bestämt oss är det slut. Det slår aldrig fel, haha! Så surt.

Kommentarer:


Mie Jensen

Åh vilka härliga kuddar!

Lämna kommentar