Blommigt, läkaren, provkörning och kruktips

10 april, 18:39

Idag tog jag på mig min nya blommiga tröja och så fick vänsterhanden öva på att sminka, haha! Min mascara är tvärslut så jag måste beställa ny, påminner mig själv!!
 
Måndag igen! Hur mår ni? Jag mår okej. Trist att ha ont, men jag tycker att det blir tråkigt att skriva om det hela tiden så från och med nu tänker jag försöka skriva om annat. Kan ju säga till när det inte gör ont längre istället, haha! Jag började dagen med telefonkö till ortopedmottagningen och idag kom jag äntligen fram. Fick noll hjälp dock. De hänvisar mig bara till arbetsterapeuten för att hon ska utvärdera vad som behövs göras, medan arbetsterapeuten ju hänvisar mig till ortopeden. Blir så trött. Men imorgon ska jag till arbetsterapeuten igen, så får vi se om hon skickar mig till läkaren och förlänger sjukskrivningen. Idag har vi även kollat på och provkört bilar. Jag har tjatat och tjatat på min man {jag älskar honom mest men han är lite för bra på att skjuta upp saker} om att vi ska åka och provköra bilar utan att det hänt något, men han lyssnar minsann på sin mamma och tur är väl det. Haha! Provkörde bland annat en Mercedes som vi båda tyckte väldigt mycket om. Eller ja, jag provkörde ju inte eftersom jag inte kan/får köra bil med bara en hand, men jag provåkte och var nöjd med det, hehe. :}
 
Jag har också fixat med alla mina växter idag. Har flyttat runt, vattnat, bytt krukor osv. Är fortfarande inte helt nöjd eftersom jag fortfarande har några krukor framme som jag inte tycker om, och/eller som är för små/stora för växten, men det är helt klart bättre och mer enhetligt nu. Man får ju ta lite i taget. Senaste tillskotten är dessa i grönt {stor + liten} från Kristina Stark som vi köpte på Grått, dessa i tre storlekar från H&M och denna från Lena Bjerre. Andra krukor jag suktar efter är dessa från Klong som finns på Grått, de här från DBKD och dessa från Ferm Living som nog också finns på Grått. Skulle även vilja ha fler krukor från Bergs Potter {här}. Lite kruktips, haha. Nu ska vi strax äta. Fick bli "snabbmat" idag som vi brukar köra på om vi inte har någon plan eller orkar laga något speciellt. Grillad kyckling med rotfrukter, men det hade vi inga kvar så det fick bli kroketter istället. Det är ju typ det godaste som finns dock, haha! När vi har ätit ska jag handla, vi brukar som sagt beställa mat via Maxis hemsida och tycker att det är jätteskönt. Sen bli det nog slapp i soffan resten av kvällen. Imorgon blir det besök hos sjukgymnasten, lunch med chefen, städning och lite ben/rumpträning. Puss!

Lämna kommentar