Sverigemotiv och hårbekymmer

11 oktober, 11:39

 
Såhär satt Dino igår och tittade ut på ösregnet, och så fort jag såg på honom så började han skaka för att han var rädd att jag skulle tvinga honom att gå ut, haha! Lilla nakenfisen. 
 
Hej bloggis! Jag glömde helt bort att skriva här igår. Så blir det ibland. Hade ju min första praktikdag, och alltså jag vet inte varför jag har såna problem med det ordet men det låter ju så töntigt på något sätt. Till min glädje hade även Jörgen {min chef} det och presenterade mig hela tiden som nyanställd, så nu kallar jag det jobbet istället. För det är ju typ vad det är {och ska bli, förhoppningsvis} ändå, haha. Hur som helst var det som sagt första dagen igår och det gick super tyckte jag. Såklart massor att lära sig och ta in, men det var ju väntat. Det blir nog bra det här, tror jag. Jag har ju inte berättat vart jag är än, men det är alltså på Sverigemotiv {sverigemotiv.se}. Så kul för jag gillar verkligen produkterna och hela idén. Var såå trött igår när jag kom hem, åkte och handlade och sen slappade jag bara tills Emmie kom på kvällen. Vi hyrde "The Dressmaker" som var en väldigt speciell och underlig film. Jag kan inte säga att den var dålig, för det var ju uppenbarligen något som gjorde att vi härdade ut i två timmar och såg klart den, men jag skulle nog inte rekommendera den. Hade kanske gillat den bättre om det var tidigare på dagen, haha. Den var väldigt tung och tragisk. Den var liksom fin och allt, men det hände typ ingenting på två timmar förrän sista 2O minutrarna, och då kändes det nästan som att det spårade ur lite och blev fånigt istället. 
 
Idag börjar jag efter kl 13 någon gång och jag fick veta igår eftermiddag att vi ska fotograferas idag. Till vad vet jag inte men alltså min ÅNGEST. Inte nog med att jag hatar att stå framför kameran, men mitt hår är så fruktansvärt fult just nu för jag har typ en decimeter utväxt. UHH. Har sån fobi för utväxt alltså, det är det värsta jag vet. Måste boka färgtid! :}

Lämna kommentar