Joy-lampa och nya HP-filmen

19 november, 12:56

Nyss kom Max hem med det här paketet som innehöll denna lampa. Har velat ha den i typ tre år och den ska utgå så jag är SÅ glaaaad, haha!
 
Äntligen lördag! Tror inte ni förstår hur lycklig jag är över att jag inte jobbar helg längre. Jag har aldrig haft ett måndag till fredag-jobb utan har ju alltid jobbat inom handeln i butik, och då jobbar man ju även helg. Det gjorde mig inget när jag väl var i det, jag tyckte det var kul att jobba lördagar eftersom jag gillar när det är mer ös och lite stressigt {för av någon anledning mår jag som bäst och har roligast när det känns som att hjärtat ska stanna??}, men alltså nu när jag verkligen är ledig varje helg kan jag inte tänka mig något annat. Så skönt! Idag var min plan att hälsa på farmor och farfar, men de var tydligen inte så pigga så det får bli en annan dag. Tar en lugn dag hemma istället och det är nog lika bra med tanke på huvudvärken jag har. Ska göra klart min önskelista och beställa julklappar. Älskart! :}
 
Har ju glömt att berätta om bion i torsdags så jag gör det lite snabbt. Vi såg nya Harry Potter-filmen {och nej, jag vet att det inte är Harry Potter men det är samma värld och mycket samma karaktärer + orkar inte skriva hela långa namnet} och jag vet ärligt talat inte vad jag tyckte. Som fristående film var den inte dålig, men i jämförelse med HP-filmerna var den inte bra. Och det är ju ändå samma värld, vilket jag inte alls fick känslan av. Jag tyckte inte den hade någon känsla alls av trollkarlsvärlden och det var så mycket jag saknade och störde mig på. Den utspelade sig i USA på typ början av 19OO-talet eller tidigare tror jag, men ändå kändes den mer modern och futuristisk än vad Harry Potter-filmerna {som ju utspelar sig i nutid} gör. Jag hade kanske lite för höga förväntningar, men jag fick ingen wow-känsla alls och blev besviken. Svag story, lite tramsig, smyg-sexistisk och väldigt förutsägbar. Men jag ska helt klart se den igen när den kommer ut, och väntar spänt på de andra filmerna. Kanske blir de bättre! 

Lämna kommentar