Sprutor, pensionärer och frisörbesök

09 februari, 12:43

 
Blogg.se har inte fungerat för mig de senaste två dagarna, därav kass bloggning. Idag är jag ledig {men ska jobba 16-18 haha} och började dagen med att ta andra vaccinsprutan inför resan. Ahhh, denna gången gjorde det himla ont i armen efteråt, mer än förra gången. Det börjar släppa nu dock.
 
Efter att vi tagit spruta skulle vi åka direkt till Ikea, men Max ville tydligen göra det själv imorgon istället för han behövde dubbelkolla något om hyllplanen till garderoben, så istället åkte vi för att handla lite mat på Maxi. Herrrre vad mycket pensionärer! Jag vet att farmor och farfar handlar varje tisdag för att det är pensionärsrabatt men alltså jag har nog aldrig sett så många pensionärer samtidigt. Det var BARA gamlingarna och vi där. De är så söta allihop, haha. Älskar gamla människor.
 
Åkte hem och åt kycklingsallad och nu har jag precis druckit en iskaffe och ska gå bort till frisören om några minuter. Ä N T L I G E N  ska mitt hår få bli fint igen. Det var galet länge sen sist. Fick avboka första tiden jag hade i januari, och när jag väl ringde för att boka tid hade min frisör slutat. Hur typiskt är inte det. Ska gå till samma salong idag men till en annan tjej som har elevpris. Ska kolla om min frisör bytt till någon salong här i stan, isåfall tänker jag följa efter henne för jag trivdes bra med henne. Annars vet jag en annan tjej på salongen jag går på som har gjort mitt hår en gång som är duktig, så jag kan alltid byta till henne också. Får se. En inpackning till håret måste jag komma ihåg att köpa också... Nu ska jag gå. Puss!

Lämna kommentar