Porträtt på Dino

22 februari, 21:37

 
Framåt eftermiddagen när jag skulle gå in i sovrummet och hämta en tjocktröja såg jag att solen lyste in så fint, så jag sprang och hämtade kamera + hund och tog några snabba bilder innan solen försvann bakom ett hus. Fotade i kanske 2O minuter och man ser så väl hur solen går ner mer och mer i bilderna. Man kan säga att det blev tre sorters ljus. Först det jämna ljusa dagsljuset i första bilderna, sedan de skarpare ljuset {skarpare kontraster mellan ljusa och mörka partier} på bilderna i mitten och till slut det dova mjuka ljuset i de två sista. Det var svårt att få bra ljus i sista bilderna för det var bara en liten fläck med sol på yttersta kanten av sängen och han tröttnade rätt snart på att balansera där vilket jag kan förstå, haha. 
 
Dino var SÅ duktig och både satt och låg helt stilla alldeles tålmodigt medan jag klampade runt, flyttade på hans ben {haha} och så vidare. Det var som om han förstod att jag tog bilder på honom. Han gjorde lite olika poser också som ni ser, haha! Fina älskade vovven. På dessa bilder ser man hans lilla halvskägg så väl. Han har haft en tuss med hår {som ett litet skägg} på sin högra sida sedan han var bebis och jag tycker att det är jättecharmigt. Jag följer en del mexikanska nakenhundar på instagram och jag har faktiskt inte sett någon med liknande hårväxt. Vanligast är ju en liten frisyr uppepå huvudet.
 
Förresten så vill jag SÅÅ gärna ha en stor nakenfis. Dino är ca 37 cm {sist vi mätte, han kan vara lite högre nu} och han är mellan, och de stora kan vara runt 6O cm tror jag. Så maffiga och fina! Jag som alltid har velat ha en stor hund {drömmen om en grand danois fick jag ju ge upp rätt fort efter att Max berättade att han var allergisk när vi träffades, haha} också...

Kommentarer:


ulf:

fina bilder ,

Lämna kommentar