Stockholm, tåg och en glad farfar

14 september, 11:34

Åh min lilla {stora} kisse, jag saknar dig!
 
Hellu! Det här med Stockholm i oktober, hmm. Först hade jag tänkt att vi kanske skulle stanna en extra natt bara för att det är mysigt, för jag har nämligen ledigt hela den veckan, men det kan inte Max pga jobb. Så det blir en natt där och då var planen att vi skulle shoppa under dagen innan vi åker hem, men nu börjar vi fundera på om vi verkligen ska det. Alltså just september/oktober är det SJUKT mycket utgifter och vi vill så gärna få lägenheten i ordning. Vi vill köpa soffbord, fixa klart hallen, köpa matta, få upp kaklet i köket, måla fondvägg i sovrummet, köpa lampor och köpa de sista delarna till tv-bänken. Det blir ju mycket pengar i det stora hela och det känns dumt att gå och shoppa när vi kan lägga de pengarna på möbler och få fint här mycket snabbare. 
 
Så det lutar faktiskt åt att det blir en riktig snabbvisit i storstaden. Om vi hade velat åka så att vi fick tid över till shopping hade vi behövt åka tåg som var dyrare än vanligt, och vi åker ju alltid tåg. Alltså nästan 3OOO kr tur och retur, det är faktiskt rätt mycket mer än vad vi brukar ge.. Då var ju flyget billigare än tåget liksom? Men om vi faktiskt ska skita i att shoppa så kan vi ju ta ett lite senare tåg dit och ett tidigare tåg hem och välja hur vi vill. Känns såklart lite tråkigt att inte shoppa när man väl är där men vi kan ju knappast trolla fram mer pengar heller, haha! Det borde verkligen få gå till lägenheten så att det blir fint här någon gång. Och till en vinterjacka åt mig!
 
Jag jobbar onsdag, lördag och söndag denna veckan. Det känns som om jag har något inplanerat men jag kan inte minnas vad, haha. Typiskt. Förhoppningsvis kommer jag på vad det kan vara. Jag måste iallafall ringa farmor sen och tacka för att de var hundvakter en stund i lördags och kolla hur det gick. Max föräldrar sa nämligen att Dino hade legat jättemycket i farfars knä och det har han inte gjort förut, så farfar var nöjd som en liten unge. Kan ju gissa att farmor var avis då, haha!

Lämna kommentar