Maaaat och ledsamheten över serien man inte fick köpa

30 september, 19:45

 
Hej bloggis! Jag hoppade faktiskt över ridningen ikväll för jag kände mig inte helt på topp. Huvudvärk och lite allmänt ont i kroppen samt att jag hade ont i halsen när jag vaknade imorse. Det försvann rätt fort igen, men jag orkar verkligen inte bli sjuk! Slötittar på nyheterna och ska snart äta middag som är i ugnen.
 
Det blir torsk, råris och grönsaker till middag idag. Började ju så smått med min nya "diet" {alltså hatar ordet men vet inte hur jag bäst ska beskriva det? Har ju lagt om kosten helt och det blir ju som en diet för mig eftersom det är en rätt stor omställning - ni fattar} idag och det har gått jättebra. Man tänker kanske att jag inte ska äta något alls och att det enda jag får äta är kyckling och broccoli, men så är det verkligen inte. Imorse åt jag gröt och drack en iskaffe, till "mellis" blev det en kopp te och till lunch käkade jag en supergod kycklingwrap med grönsaker. Kom på NU att jag skulle haft ost i min wrap.. missade det. Jag som älskar ost??? Typiskt. Oh well. Mellis nummer två bestod av en liten näve mandlar och ett päron. Svårare än så är det faktiskt inte. Det enda som jag tycker är lite knepigt {förutom att jag väger allt} är att jag inte kan ta middagen med mig som matlåda till dagen efter. Det är olika luncher/middagar varje dag, vilket i och för sig är roligt också. :}
 
Max var just borta på Hemmakväll för att köpa säsong fem av The Walking Dead {den släpptes i måndags men vi har helt glömt bort!} men det var tydligen så mycket folk i butiken att killen som jobbade {han var själv} inte kunde gå ut på lagret och hämta. Knas. Att det är så mycket folk på onsdagar, haha?
 
Nu ska jag hjälpa Max med maten för jag tror den är klar. Imorgon kommer alla mina små kycklingar hit {= Robin, Robin, Sofia och Pluppen} på enchilladas. Jag tror inte att någon av dom har ätit det tidigare så vi får hoppas att dom gillar det. Häddåå!
 

Lämna kommentar