Fryser ihjäl, ridning och inköpslista för kommande år {HAHA}

09 september, 17:01

 
 
Hluuu! Jag kom nyss hem, fast jag slutade 15:3O idag. Max och Dino hämtade mig och sen åkte vi och handlade lite, tankade osv. Jag fryser så jäkla mycket alltså. Och det är bara september? Nu har jag minst 5 månader kvar att frysa innan det blir varmt igen.. Uhh. Fast jag älskar hösten!!! Alla krispiga löv i fina färger, frost och dimma på morgonen, varmt te, att baka bullar, alla fina höstkläder, Dinos första snö {!!}, mössa och halsduk osv. Mysigt ju!
 
Idag har jag SÅÅ ont i huvudet. Pallrade mig iväg till jobbet ändå för jag tänker att eftersom inga tabletter ändå hjälper så kan jag likagärna lida på jobbet istället för hemma. Samy var superförkyld och trodde att han hade feber. Hade erbjudit mig att stänga om det inte vore för ridningen. Det hade blivit så himla krångligt annars. Hade fått be pappa köra men Emmie har sina ridsaker i vår bil och så ska Louice följa med och titta idag. Stackars Samy, hoppas han blir frisk snart. Men om jag blir smittad kommer jag bli en crazy bitch. Det är iallafall hoppning ikväll och jag har bästa Chippen. 
 
Well. Igår satt jag och gjorde ett jättefint collage med inredning som jag gillar, och när jag hade EN ynka bild kvar att sätta dit så dog datorn utan anledning och jag fick bluescreen. UTBROTTET.  Får göra om det imorgon! Det händer jätteofta nu och jag bara väntar på att dagen ska komma när den inte startar mer. Alltså en ny dator är egentligen ett måste, men det passar verkligen inte att köpa det nu. Eller inom det närmsta året, haha.
Nu ska så himla mycket köpas till lägenheten, vi ska lämna bilen på besiktning och det är något som skrapar när man kör så vi är livrädda för vad det ska vara för fel, ridningen ska betalas, valpkursen ska betalas, vi ska till Göteborg och Liseberg i helgen, farmor fyller år om en månad, vi ska till Stockholm och se Imagine Dragons i oktober, jag behöver en ny vinterjacka som är jääättevarm och vi vet ju alla vad en sån kostar, vi vill gå på julmarknad på Liseberg och på Slottet i december, sen är det jul och man ska köpa hundra julklappar, sen måste vi köpa ännu mer till lägenheten och sen ska ridningen betalas IGEN {nu är jag inne på nästa år, framförhållning!} och så ska vi åka utomlands med pappa som fyller 5O år i mars. Pjuh. Och det där var inte ens allt?! Förstår ni att jag inte kan köpa en dator eller???

Lämna kommentar