Ett inlägg om helgen / mvh master of ordbajs

13 september, 23:08

 
Hej bloggis! Jag försökte publicera ett inlägg på iPaden för typ 1,5 timma sen men det ville inte fungera {idag heller}, så jag försöker skriva här istället. :}
 
Ikväll har vi suttit och kikat på tåg, flyg och buss till Stockholm eftersom vi ska dit och se Imagine Dragons 21-22 oktober. Vi kan bara stanna en natt för att Max förmodligen kommer ha mycket jobb just då. Annars hade vi kunnat stanna lite längre för jag har ledigt hela den veckan. Men allt var så dyrt??? Alltså tåget är SÅ himla mycket dyrare än vanligt, typ dubbla priset. Buss har väl okej pris men det tar för det första 6,5 timma och för det andra går den bara två fasta tider och det funkar inte. Vill inte ta bussen hem redan vid 16 dagen efter för vi vill shoppa och kanske äta ute och lite sådär innan vi åker hem. Det hade ju varit SÅ galet skönt och smidigt att för en gångs skull flyga dit och hem eftersom det går så fort, men flygen är ju också dyra. Och så ska vi ju ha hotell också, haha! Vi har sjukt mycket utgifter den här månaden. Köksstolarna, ridningen och valpkursen ska betalas. Varför kunde inte konserten varit i november???
 
Oh well. Vi kom hem vid 19-tiden ikväll och då åkte vi direkt till Max föräldrar och hämtade hunden. Vi har saknat honom sååå! Vi är så löjliga. Vi har haft en supermysig resa och det var kul att träffa morbror och moster igen. Eller morbror + sambo, men jag har kallat henne moster i hela mitt liv. Vi träffas ju bara någon gång om året eftersom vi bor så långt ifrån varandra. Igår var vi på Liseberg! Vi hade såå kul men självklart otur med vädret.
 
Benny {= morbror} hade kollat vädret innan vi åkte och det skulle inte regna. Perfekt, tänkte vi, och tog rätt basic kläder. Typ jeans, linne och kofta och så hade vi med varsin jacka. Det var jättevarmt och soligt när vi kom så mamma höll i våra jackor medan vi åkte karuseller. Hon har problem med ryggen och fick inte åka något för läkarna, stackaren. Jag, Max och Emmie ställde oss i kön till Flumride {kötiden var ca 4O min} och när vi kommit halvvägs öppnar sig himlen från ingenstans och det bara VRÄKER ner. Folk bara skrek i panik och sprang åt alla håll som om det brann eller något, hahaha! Så roligt att se. Max hade glömt lämna sin jacka till mamma så han hade iallafall luva, men jag och Emmie hade ingenting så jag fick ta av mig min kofta och så stod jag i bara linnet och höll den ovanför mitt och Emmies huvud. Så vi stod där under och asgarvade åt alla panikslagna människor. Emmie och jag försökte hitta mamma bland alla som sprunigt in under taken} för att visa med teckenspråk att hon skulle köpa regnponchos men vi såg henne inte. Vi var blöta inpå underkläderna och jag kunde krama ur både linnet och håret. Det var så jäkla kallt, haha! Var blöt och iskall resten av kvällen sen och var fortfarande inte torr vid OO:3O när vi skulle gå och lägga oss. Hade svarta fläckar på låren efter jeansen som hade färgat av sig, haha!
 
Vi hade jättekul dock! De andra åkte hem vid 19 för att äta hos morbror {för att mamma hade ont i ryggen och inte ville stå och titta på oss halva natten haha} medan jag, Emmie och Max stannade kvar till 23. Max åkte Balder med oss!!!! Är så stolt, haha. Och just det! Medan jag, Max, Johan och Linus åkte Kanonen så gick mamma och Emmie och spelade på chokladhjulen lite på skoj. Man kan ju säga att de vann. Två kilo Marabou och 3 eller 4 kg {tror jag} Center. Trodde dom skojade med oss när vi hade åkt och de satt där med tre enorma chokladkartonger, haha! Idag tog alla sovmorgon så det blev inte frukost förrän efter 11 {!!} och lite efter 12 åkte vi hemåt. Vi stannade i Växjö på vägen hem och åt supergod thaimat, mmm!

Lämna kommentar