Stockholm #2: shopping

26 mars, 12:26

 
Det blev lite shopping i Stockholm också! Fast vi hade behövt typ dubbla tiden tror jag, för det var många butiker vi missade och på slutet var det en del ställen vi fick gå förbi för att vi inte hann. Vi spenderade lite för mycket tid på att leta efter ett bra matställe, men det var dåligt med såna. Till slut frågade vi i en butik och hon tipsade om K25. Det är ett jättestort ställe med massa olika små matställen i. Eller, det är som om det står typ 2O olika matvagnar längs med väggarna och det fanns massor att välja på, sen är det gemensamma sittplatser liksom. Så vi åt pasta bolognese båda två. Supergott men alldeles för stora portioner. Åt nog bara en tredjedel, haha.

Det är typ fyra saker som inte är med på bilderna som är födelsedagspresenter åt min syster som fyller år den 6 april. Så det får ni inte se bilder på eftersom hon läser bloggen, hehe. 

Vi hittade en ENORM och jättefin bokhandel som hette typ Science Fiction-bokhandeln. De hade ALLT man kan tänka sig i nördväg, haha. Jag köpte boken Divergent för den har jag velat läsa sen jag såg första filmen förra året. Sen hittade vi den här fina boxen med Hogwarts-böcker. Författaren till Harry Potter har skrivit de här tre kortare böckerna som handlar om andra saker {Harry Potter är inte med alls i dessa}. Jag har för mig att det ska bli film av mittenboken så det ska bli kul att läsa. Och fina är de ju också! :}
{Bok-box: 379 kr, Divergent: 11O kr}
 
Köpte en blå skjorta och ett par roliga byxor. Det var svårt att få till färgen på skjortan, men det är ungefär samma färg som på vänstra bilden, fast med något inslag av lila? Den är typ duvblå iallafall, haha!
{Skjorta & byxor: 199 kr /st}
 
Vi gick in i en skitstor lampaffär och jag blev helt kär i en superfin lampa {högst upp} som jag verkligen hade velat köpa. Max övertalade mig dock till att vi inte kunde gå och bära på den eller åka tåg med den. Samt att han fick en hjärtattack av priset. I den butiken såg vi små krukor i form av bebishuvuden, så vi var tvungna att köpa en sån söt. Den blir rolig med nån grön burrig växt i. Sen köpte jag ett hårband på Cubus.
{Kruka: 99 kr, Hårband: 89 kr}
 
Ahhhh, äntligen! Har letat som en tok efter dessa grytunderlägg! Hittade en liten söt designinredningsbutik där de hade två såna här kvar. Jag vill dock ha en New York också som jag får beställa, så jag köpte bara denna.
{Grytunderlägg: 25O kr}
 
Är i ett riktigt behov av svarta boots, eller boots över huvud taget. Hittade dessa fina på Scorett! Mina bruna som jag verkligen gillar har ett hål i sulan så de läcker när det blir för blött. Sen har jag bara 1 par svarta som är avskavda och trasiga lite här och där som jag har jobbat i hela hösten och vintern. Dessa blir jättebra både nu i vår och sen till hösten!
{Boots: 11OO kr}

Kommentarer:


Oslofru

Dom skorna var verkligen superfina :)

Svar: Tack snälla! :)
Sofie Rydén

Lämna kommentar