Svar på 5 frågor

24 juni, 22:11

 
Tjoho! Jag har fått lite frågor på sista tiden och jag tänkte att det var roligare att spara frågorna och göra ett litet inlägg än att svara på varje kommentar i kommentarsfältet. Så om någon ställt en fråga och undrar vad jag är för en dryg jävla typ som inte svarar så är det därför, haha! Och om jag fått en del frågor som handlar om typ samma sak så har jag slagit ihop dom och svarat på alla samtidigt.
 
HAR NI FLYTTAT? HUR STOR ÄR LÄGENHETEN OCH VAD KOSTADE DEN? VART BODDE NI INNAN? 
Yes, vi har flyttat! Det är en trea på 64 kvm och den ligger på Smålandsgatan i Kalmar, en bostadsrätt. Känns lite konstigt att skriva ut priser och sånt, haha. Vet inte varför. Men jag tänker att den som frågar kanske funderar på att köpa lägenhet i stan och vill ha något att gå på, så jag kan säga att den kostade över 1,5 mlj kronor iallafall, om det är till någon hjälp. :} Bodde i ett radhus i Berga som Max föräldrar äger {har varit Max mormors hus och det ska säljas} tidigare, medan vi letade lägenhet.
 
VAR KÖPER DU DINA KLÄDER? HAR DU TIPS PÅ BRA SIDOR PÅ NÄTET? 
Jag köper inte alla kläder på ett och samma ställe såklart, hehe. Det varierar. Jag känner sällan att jag har tid eller ro att gå i stan {plus att shoppingen i Kalmar är skitdålig} så det blir oftast nätshopping. H&M, Missguided, Nastygal, Asos, Topshop, Sheinside {obs! skitkass service och små storlekar}, Tobi, Riverisland, Lyko, Eleven, Nelly... Har förmodligen glömt någon skitviktig nu, men jag fick ju med en del ändå.
 
HAR NI KÖPT HUND? VAD HETER DEN?
Ja! En liten mexikansk nakenhund {ej samma som kinesisk}. Uppfödarens namn var Diablo men vi har döpt om honom till Dino. Han är vääärldens snällaste lilla hund, verkligen. Otroligt försiktig av sig och lite feg, men han är ju bara bebis. Väldigt skeptisk till nya människor vilket kan vara både bra och dåligt, och supermammig. Måste vara nära och sitta i knät hela tiden. Världens finaste.
 
VAD JOBBAR DIN KILLE MED? ÄR NI FÖRLOVADE?
Max frilansar som concept artist/illustratör/tecknare! Det går superbra och han har ständigt nya spännande jobb. Han gör mestadels concept art till spel, mobilspel, reklamfilmer, leksaker osv. Men såklart färdiga illustrationer också, så som tavlor och liknande. Han har ingen egen hemsida än, men man kan se en del av hans bilder HÄR eller på hans Instagram HÄR. Nej, vi är inte förlovade. Undrar om jag nånsin blir det haha!! ;}
 
VILKA BLOGGAR LÄSER DU?
Gjorde ett inlägg om detta för ett tag sen, men jag kan dra det kortfattat igen. Har en hel hög! {de kursiva är mina favvisar}
Mode: Kenzas, Bykiki, Dennis, Zara Larsson, Bysofia, Amandas, Angelicas
Smink: Lindas, Fridas {hon har youtubekanal här}, Hiilens
Inredning: Centren, Elsas, Trendenser, Martinreda, Inredningshjalpen 
Vardag / barn: Blondinbella, Yayas, GabriellasTinkerbellas, Beatas
Träning & hästar: Linns, Tyras, Nellies
Mat/bakning: Anjas, Sweet & simple
Foto: Linafoto, Thingsyouremember {maila henne för att få lösen}, Nevnarien
 
 

Lämna kommentar