Nya köksstolar, paket, utelåst och semester

16 augusti, 21:20

 
Våra köksstolar är här och de är jättefina! HÄR hittar ni dom. Vi har vita med ben i valnöt! :} Bordet är in the making {typ}, vi måste köpa ny lack eller blanda den vi har så att vi får färgen vi är ute efter. Sen ska det bara byggas ihop och så är det DONE. Nu har vi bara världens minsta soffbord som vi äter vid och båda två är riktigt trötta på det. Och så kan vi ju inte ta hit folk heller, de kan ju inte direkt sitta på golvet.
 
Hämtade ut paket härrom dagen och det var så fina saker. Vi behöver köpa någon krok till väggkalendern, vet inte om vi vill ha typ en knopp i mässing eller något eller om man ska ha något nättare {typ som en spik}??? Låt oss åka till Grått. Sen hämtade jag även ut lite höstkläder och det var mycket som var bra. Wiho! :} Har hämtat ut en julklapp jag beställt åt Pluppen också som var så söt!
 
Åh, vet ni vad jag lyckades göra idag?? Igår slutade jag vid 19 och vi skulle åka direkt till Robin och Sofia för att äta tacos. Men när jag ringde så hade de inte handlat och bad oss göra det på vägen så jag blev svinstressad {skulle plocka massa godis innan jag gick och det var KAOS med folk} för jag var så hungrig och Max visste inget haha. Så jag lyckades glömma jackan på jobbet, och i jackan låg mina nycklar. Både hemnycklar och jobbnycklar. Så idag när jag kom och skulle öppna vid 11 hade jag inga nycklar. Panikringde båda mina chefer och INGEN svarade såklart. Stod och väntade tills klockan blev 13, då kom äntligen Samy. Som tur var är det knappt något folk alls på söndagar. Det var ca 4 pers som var och ryckte i dörren mellan 11-13. 
 
När jag hade slutat {16:45} åkte vi till Slottet där vi mötte mamma och Johan för att titta på fotoutställningen där. Har längtat och det var så fint. Det är såna bilder jag vill ta. Åk dit om ni får chansen, det kostar 6O spänn att gå in om man är under 26 år och då får man tillträde till allt på Slottet {som är öppet såklart haha}.
 
NU HAR JAG SEMESTER I TVÅ VECKOR!!!! Fatta hur skönt. Kommer kännas jättekonstigt att sova ut och slappa imorgon. Men det är precis vad jag tänker göra. Om det inte är väldigt fint väder, då drar jag till farmor och farfar eller tvingar med mig Max till stranden. Puss!

Lämna kommentar