Minisemester eller inte???

21 augusti, 13:45

Äventyrsbilder, haha!
 
Åhh, nästa vecka är min sista semestervecka och då vill vi hitta på någonting, men vi vet fortfarande inte vad. Helst av allt hade vi velat åka till Köpenhamn. Det är ju såå mysigt där! Vi hade velat gå på Tivoli, Glyptoteket, shoppa och kanske besöka deras zoo. Som en minisemester och för att fira vår 3-årsdag som vi har 5 september. Grejen är ju att vi KAN göra det om vi vill. Det är egentligen lugnt, MEN vi vet ju att vi kommer behöva köpa massa grejer till lägenheten och det kommer bli en hel del utgifter. Då känns det lite dumt att dra iväg på nöjesresa liksom, även om pengarna finns så kunde ju de pengarna gått till annat och lägenheten kunde blivit klar snabbare. Vet ni, ni ska få se min lista så att ni förstår vad jag menar med "en hel del utgifter".
 
- Betala köksstolarna {45OO}
- Betala Dinos valpkurs + vår medlemsavgift {1OOO kr + 62O}
- Min ridning {35OO}
- Fixa fronter + sidor + skiva + handtag + ben till tv-bänken {42OO}
- Bygga/köpa soffbord {15OO-5OOO}
- Köpa/bygga skjutdörrar + speglar till garderoben {?}
- Krokar + förvaring hallen
- Stol hallen
- Taklampor i alla rum {4 st totalt}
- Överkast + persienn/rullgardin till sovrummet
- Sängbord 
- Liseberg och Göteborg med mamma & Johan i september {mat + shopping}
- Hotell + tåg till Stockholm i oktober {+ shopping}
- Födelsedagar + julklappar 
- Julmarknad på Liseberg + hotell + tåg dit
- Spara till utlandsresa med pappa till våren {han fyller 5O och bjuder på resan men vi ska betala mat + shopping själva}
 
Detta var bara det viktigaste och det är fett mycket pengar. Då känns det så dumt att åka iväg och typ roa sig och göra saker som egentligen är rätt "onödiga". Men samtidigt vill vi ju så gärna göra det eftersom vi båda har jobbat skitmycket hela sommaren och inte hunnit göra något ihop. Samt att jag som sagt jobbar på vår 3-årsdag. Så vi känner att vi vill göra något som bara är för oss, även fast det kostar. Vilket dilemma hörrni??? Max mamma föreslog Stockholm men det är vi inte sugna på. Vi var där i mars och vi ska dit igen i oktober, och det blir ungefär samma pengar som Köpenhamn om man vill shoppa + uppleva lite..
 
Blir så jävla stressad också för om vi ska åka någonstans måste vi ju boka tåg + hotell typ NU??? BESLUTSÅNGEST. :(

Lämna kommentar