Kort jobbdag, luckor till tv-bänken och min roliga man

05 augusti, 09:18

 
HEJ kompisar. Jag ska åka till jobbet strax för jag börjar halv tio idag. Slutar halv fyra och det ska bli så guuuttt. Då tror jag att jag och Max ska en sväng till Ikea. Det är inget speciellt vi ska köpa men det kan alltid vara kul att fördriva tiden och hitta på något. :}
 
Igårkväll satt vi och bestämde vad vi ska ha för färg och luckor på vår tv-bänk. Max grät {typ bokstavligt talat} av priset men det gör han ju å andra sidan alltid så det var inte så mycket med den saken. Jag skrattade mest åt honom faktiskt, haha! Vi har enats om en grön färg nu iallafall. Max tycker att vi kan köpa gröna luckor och sätta på vår vita tv-bänk. Jag tycker att han är galen. Ska man köpa färgade luckor får man ju köpa färgade sidor också, hallåå? Annars kommer ju tv-bänken se ut som en hemmafixad raggarbil där alla delar har olika färger. Hoppas ni är på min sida i detta alltså?? Sen kan man köpa toppen i samma färg som luckorna, eller så kan man välja en topp i sten. Ljus eller mörk marmor. Det var himla fint med marmor men det finns inte att se bilder på och det känns lite läskigt, så jag tror att det lutar åt att ta skivan i samma färg som övriga bänken. Sen finns det två par fötter vi gillar. Runda klot i samma färg som bänken eller lite finare ben i ljust trä och guld från prettypegs. HUMMM. Alltså alla dessa val. Vi kommer aldrig få i ordning här hemma om det alltid ska finnas så många olika val.
 
Jag har iallafall hittat en festlig randig skärbräda och en fin väggkalender för 2O15 och 2O16 {som man kan ha som anslagstavla när 2O16 är slut om man vill}. Den är himla fin och skulle passa bra på en av våra snutt-väggar. Vi har ungefär 7 stycken snuttväggar. Alltså små väggbitar som är för stora för att inte göra något med och för små för att göra något ordentligt med. Det är bara den snåla mannen som ska övertalas, så ni kan ju önska mig lycka till! Igår när jag visade honom grejerna tyckte han det var jättefint. Jag ba "ja men vad bra, då köper vi det då?" och han ba "va nääääe men vänta nu!!!!". Jag gav honom dödsblicken och han sa "alltså Sofie... jag är så HIMLA rädd för att köpa saker har jag märkt". No shit???? Hahaha min finis. Han är kul.

Lämna kommentar