Jobb, namngivning, restaurang och Mumsmåns

08 augusti, 23:24


Hej hopp! Här ekar det tomt med inlägg. Har varit iväg heeela dagen och kom just innanför dörren faktiskt. Är SÅ trött egentligen men helt uppe i varv nu och kommer inte kunna sova på ett tag. Myser i soffan med Max och Dino nu och slötittar på Quantum of Solace som höll på på sjuan. :}

Jag jobbade 9.30-15.30 och det var såå mycket folk. Alltså helt galet. Man kom inte ens fram till godiset för att fylla på utan man fick verkligen ropa {fast att man stod bredvid} ursäkta och be folk flytta sig lite, haha. Vi jobbade alla tre och det var konstant kö bort till dörren och en ljudnivå som inte var att leka med. Tänk er tusen lyriska vrålande barn och lika många irriterade/förvirrade föräldrar. Samt en hög skrikande bebisar och några brölande tonåringar. Japp. Det bara ekar och sjunger i huvudet nu, haha!

När jag slutade vid halv fyra var det riktigt mycket folk och det kändes egentligen himla dumt att gå precis då, men vi skulle ju skynda oss till Williams namngivning. Annars hade jag lätt stannat kvar. Så jag bara hoppade i ett par andra byxor och ett linne, tog på mig ett halsband och kastade ner alla saker i min väska. Kände mig så äcklig och ofräsch, haha! Det är ju så varmt på jobbet och idag var det så klibbigt och kvavt ute med. Uhh. 

Vi gav Sofia och Robin en bil från Playsam i doppresent åt William. Så fin är den tycker jag! Och Sofia blev jätteglad. Jag gillar Playsam men jag tänker att det kan vara en sån sak som man antingen älskar eller inte gillar alls så jag sa att de skulle vara ärliga och säga om de inte gillade den, men Sofia ropade redan när hon såg kartongen "JAG VILL HA DEN!!!", haha. 

Vi fikade lite där och sen blev vi frågade om vi ville följa med ut och äta på kvällen vid 19 med Sofia + Robin + Sofias mamma + mormor + morfar + Kenell, så vi åkte hem runt 17 för att plocka upp Dino som var hos pappa och Emmie. Han hade skött sig bra och hade mest busat och sovit på Emmie. Hämtade Dino, åkte hem och så hann jag precis sminka mig och byta om innan det var dags att åka igen. Vi åt på Stars and Stripes där jag aldrig har ätit innan och det var helt okej! Jag åt hamburgare men tyckte biffen var lite för stark {äter utan dressing + BBQ} för min smak. Kände medan jag åt att magen blev ledsen så Max fick halva min. Men jag åt alla pommes + Kenells vitlöksbröd hehe. Mmm! :'D

Vid typ tjugo över nio betalade vi och begav oss hemåt. Då kom vi på att Mums-Måns spelade på Stortorget så vi gick förbi där och hörde sista 20-30 minuterna. Ingen av oss lyssnar på Måns men han är ju duktig och FETT charmig. Alltså det går ju inte att ogilla honom även om man försöker??? 

Nu är jag astrött så jag tänkte ta filten och förmodligen somna. Imorgon jobbar jag 12-16 och sen ska jag nog äntligen träffa Louice. Pussssss!

Lämna kommentar