Gårdagen och mattagg för ikväll

22 augusti, 11:39

 
Hej hopp! Igår var vi hos farmor och farfar, jag och lilla råttan. Max följde med en stund och hann få i sig några nybakta havrekakor innan han åkte hem igen för att fortsätta jobba. Min duktiga finis. Han försöker jobba klart den här helgen så att han kan ta semester med mig nästa vecka. Hoppas! Vi satt iallafall ute hela eftermiddagen och det var supermysigt!
 
När Max hämtade mig åkte vi till Rasta och köpte glass. Vad jag vet är det bara dom som har Triumphglass? Alla andra har ju GB. Jag älskar Ananassplit men så fick jag syn på en lakritsglass som jag tog efter 94785 års velande. Den var god, men efter en tredjedel var jag nöjd. Så Max fick min också!
 
I eftermiddag skulle vi ju ha åkt gummibåt, men evenemanget ställdes in för killarna som hittat på detta hade fått samtal från räddningstjänsten som informerade om att dom skulle ställas ansvariga om något hände - vilket de såklart inte ville. Det var ju 2OOO personer som skulle delta, då är det ju klart att något händer. Det finns ju gott om idioter. Så vi ska skicka tillbaka vår coola båt och så ska vi ses vid 18 och äta på O´Learys istället. De ska tydligen ha någon ny vegetarisk meny som Sofia ville testa. Till min ENORMA glädje fanns det mozzarellasticks som förrätt. Det kan ju knappast bli bättre? Som dessert fanns tex churros {Max och Sofia kommer säkert ta det} och friterad glass??? Spännande. Alla är dock sjukt fattiga eftersom det är tre dagar innan löning, men vi deppar inte ihop för det. Efter maten ska vi dra hem till Kenell innan vi drar ut till typ Harrys. Myspys! :}

Lämna kommentar