Gårdagen i form av sjömansgryta, sol och yatzy

02 augusti, 10:12

Min finis! Nu är han och "fixar en sak"..... spännande!
 
Jag glömde ju blogga igårkväll så jag kan likagärna skriva nu om vad vi gjorde igår. För det första struntade vi i stan. Jag har så bra schema hela veckan så vi kan lika gärna ta det imorgon eller på tisdag. Jobbar två helger i rad nu för i helgen är det stadsfest och helgen efter Iron Man. Sen får jag semester i två veckor. Det blir bra!
 
Well. Vi åkte till farmor och farfar strax efter 12 och Dino blir sååå glad när han får komma dit och springa lös på baksidan i deras trädgård. Superfnattig blir han. Han höll igång från vi kom tills vi gick hem, och det blev en riktig heldag där. Vi åkte inte hem förrän runt 17:3O och Max stannade hela tiden också. Så mysigt! Vi satt ute och pratade och busade med hunden i någon timma, sen gick farmor och hämtade en stooor sjömansgryta som vi åt ute på baksidan. Har ni ätit det någon gång? Supergott. Det är potatis, morot, lök, kött och buljong i en gryta. Mums! Fast den är precis lika god utan kött tycker jag, haha. Sen ska man ha lingonsylt till men jag vägrade självklart och åt gurka istället. 
 
Efter maten blev det självklart kaffe, te och kakor. Så mycket kakor. Och vetelängd som pappa hade tagit med sig. Majoriteten av kakorna var denna gång köpta {!!!!} vilket farmor mådde mycket dåligt över. Hon vill ju baka allt själv {och hennes kakor är världens godaste}. Hon visste inte att vi skulle komma förrän samma dag så hon hade "inget att bjuda på". Ok.
 
Dino roade sig med att äta jord, gräs, pinnar samt nedfallda päron. Han var totalt överlycklig. Efter mat + fika tvättade Max bilen medan pappa klippte gräset och jag spelade Yatzy med farmor ute i trädgården. Det var ju så fint väder och det blev en himla mysig dag, hade saknat farmor och farfar sååå! Saknar att ha en trädgård!

Lämna kommentar