Första valpkursdagen och annat svammel

10 augusti, 22:18

Från dagen när vi hämtade hem honom, så liiiiten :'}
 
YO. Nu har vi precis kommit hem och jag är så ruskigt trött, fast uppe i varv som vanligt. Skulle behöva ett doftljus {jag hittade ett idag inne på Grått hehehe tillsammans med typ 483948 andra prylar och herregud vi måste köpa läderstolen även om Max kommer gråta i ett halvår} som luktar mysigt, plus massa tända ljus och lugn musik. Och en bok! Jag måste verkligen hitta en ny bok att läsa. Helst en serie så att jag är sysselsatt ett tag. Tips på fantasy? Någon som vet ifall Maze Runner finns som bok?
 
Jag slötittar på Morden i Midsumer och blir nostalgisk för det tittade vi alltid på med mamma och pappa på kvällarna i huset medan vi drack te och åt kvällsmat. Digestivekex med ost eller scones. Mmm. Dricker cola zero med is och citron {det är ju så gott?} också och myser med hunden som ligger och gnager på sin kanin.
 
På tal om Dino - VALPKURSEN! Det var så roligt och gick jättebra. Det var ju första gången och jag var SÅÅ nervös innan. Idag var det mest lite presentationer, man fick ställa frågor och så ville hon se var man låg med sin hund. Vi övade på att gå lite, sitta och ligga. Dino var den enda som redan kunde ligga. HAH!!!! Vår instruktör hade fått helt fel mailadress till mig så jag har ju inte fått hennes olika mail där det stod att man skulle ta med sig papper på hunden, vatten, en leksak och massa godis. Så vi kom ju dit med endast hund + godis, haha. Som tur var hade en snäll kille med sig två leksaker så vi fick låna en, och så fick Dino låna Frejas {hans hund} vattenskål när hon var klar. Och papprena kan vi ta med nästa gång. :} Vår instruktör nämnde även att hon jobbar mycket med olika problem, tex om hunden bits eller drar i kopplet. Jag ba HALLELUJA för Dino drar och far runt som en jävla satellit. Blir galen, och ingenting vi gör {som "ska" hjälpa} funkar. Så vi ska fråga henne om tips nästa måndag! Tog inga bilder idag för jag var alldeles för nervös och koncentrerad på allt annat, haha.
 
Kursen var slut lite efter 8 och då åkte vi för att köpa mat och sen vidare till Max mammas butik {hans föräldrar är iväg så vi (läs: jag) fick slå in ett paket som en kund ska hämta imorgon}, och nu är vi äntligen hemma. Ska ta filten och mysa ner mig med Dino. Max skulle rita en snabb skiss så han kommer väl om någon kvart och gör oss sällskap. Puss på er!

Lämna kommentar