Badmössa, Ikea och Kolmården

24 augusti, 11:43

 
Hej bloggis! Vad hittar ni på? Idag känner jag mig faktiskt riktigt trött så jag ska bara ta det lugnt har jag tänkt. Kanske dammsuger senare dock, det kan behövas. Jag borde gå med typ badmössa inomhus för mina hårstrån ligger ÖVERALLT. Sjukt jobbigt. Vi som tyckte det var så praktiskt med en nakenhund som inte fäller, och så är det jag som skitar ner. Haha!
 
Oh well, idag blir det nog en tur till Ikea. Vi måste ha en stekpanna och kanske någon mer gryta eller så. Jag skulle vilja ha den vita serien med stekpannor och kastruller från Eva Solo, men vi behöver en stekpanna att ha så länge iallafall. Vi har lånat en ganska liten av Max föräldrar nu, och de kanske vill ha tillbaka den... Hehe. Imorgon tänkte jag åka hem och rensa lite hos mamma, och någon annan dag i veckan hos pappa.
 
Vi kom fram till att det blir Kolmården ändå nu i veckan! Vi gillar ju det och det är en av få bra djurparker. Jag tycker det är så fint där och alla djur har stora fina ytor. Man kan säga vad man vill om delfinshowen, att det är rätt/fel att ha delfiner i en bassäng och låta dom delta i shower, men jag är ganska säker på att delfinerna där mår bra. Jag har svårt att tro att de skulle göra alla dessa trick annars, eller att de skulle bli så pass gamla som de faktiskt blir där. Många hotell och vandrarhem är fullbokade, och så även Vildmarkshotellet som vi bodde på förra året. Alltså det var ju så smidigt! Och dyrt, haha! Men åh. Det låg med ca 5 minuters gångavstånd från Kolmården, de hade egen {gratis} parkering, fina hotellrum med eget badrum och egen balkong, tillgång till spa och deras utomhuspool {trots miljoner ungar var det skönt eftersom det var så varmt när vi var där}, två dagars inträde på Kolmården och så kunde man käka på hotellrestaurangen. Vi ska dock ringa och ställa oss i kö, för det kan ju hända att någon ringer återbud och då kanske vi får åka upp typ direkt, haha. Hjälp, stressigt :O Tror jag ska lägga fram lite grejer i förberedande syfte.. Hoppas att vi kan få plats där! :}

Lämna kommentar