WHAT TO DO? KOMMENTERA.

11 september, 14:13

Det går inte att ladda upp bilder, det funkar verkligen inte. Jag kan inte ens se bilderna i mitt eget arkiv. Jag blir så arg att jag vill bita någon i tårna. Har mailat blogg.se-supporten men inget händer. Fick svaret "har du lösenord på min blogg? Det är nog problemet. Ta bort lösenordet så kan du lägga upp en bild". Idiotiskt svar. Jag har ju inget lösenord.

Det fungerar verkligen inte. Och jag MÅSTE kunna ladda upp bilder för att överleva. Nä, men jag vill ju visa mina bilder för er. Jag vill ju visa er, inspirera er, få era kommentarer, er kritik. Det är roligt. Och jag tror inte ni skulle orka läsa min blogg i evigheter om det aldrig dök upp en bild, eller hur?

Så vad ska jag göra? Ska jag behöva skapa en ny blogg? Följer alla mina söta läsare med mig till den nya bloggen då? Ska jag starta en ny blogg sålänge, tills de löst problemet? Men risken finns ju att det inte löser sig. Jag vill höra era åsikter. Jag startar ju inte en helt ny blogg om ingen av er läsare följer med mig dit.

Kommentarer:


Anonym:

Jag gillar tåg.

ronja

jag hänger helt klart med!

Lämna kommentar