MEDIAHJÄRNTVÄTTAD - MARDRÖM OM LOGOTYPER. :(

07 september, 22:45

Jag antar att det är extremt roligt för er att läsa om hur sjuk jag är och hur mycket jag spyr varje dag? Gutt ju. :'D Nä men jag är bättre nu. Mår dock väldigt illa och har gjort det sedan 8 ungefär. Hoppas det är inbillning. Och hoppas att jag får sova hela natten.
Det var så hemskt härom natten, tror det var natten till igår, alltså måndag till tisdag. Jag yrade, pratade med mig själv och drömde/hallucinerade fast att jag var vaken. Hade så himla ont i huvudet att jag inte visste vart jag skulle göra av mig själv. Hög feber också - frös, svettades, frös, svettades. Bara kastade mig från sida till sida till slut.

Minns inte hela drömmen/vad jag inbillade mig, men allt handlade om att jag skulle skapa en logotyp till mitt och Louices UF-företag som vi ska starta. Alltså den jävla loggan förföljde mig och var någon parasit som jag blev sjuk av. Jag inbillade mig iallafall det, i drömmen då, att den var farlig, men jag var ändå tvungen att göra den. Och jag minns inte mer än att jag var livrädd och hade extrem jävla dödsångest över den. Sedan kommer jag ihåg att såfort jag slängde mig på vänster sida blev loggan i någon hemsk skrivstil, och för att slippa se hur ful den var kastade jag mig på höger sida - där den var skriven i Comic Sans. ÅH NEJ, SÅ MYCKET NEJ. Alltså ni kan inte förstå hur självmordsbenägen jag blev. Sån jävla hemsk mardröm, och jag hade världens feber. Stackars mig. Det var hemskare än det låter. Men den liksom levde. Levande Comic Sans. :(

Imorgon kväll skulle jag och Simon gå på bio. Jag ska inte gå till skolan imorgon iallafall, just nu mår jag inte bra, och även om jag mår bra imorgon så är det nog lugnast om jag väntar. Men bio har ju ingen dött av, det är ju lugnt och sådär. Isåfall blir det Captain America. Hoppas den är bra. Får inte missa fredag. Medieproduktion och mediekommunikation då. Hjärte-ämnen. ASLÅNGT inlägg men ni överlever. Nu ska jag se Hitta Nemo för typ 5e gången den här veckan. Godnatt.

Gammal hästbild ur mitt bloggarkiv. :} Udden någon gång, 2OO9 kanske.

Lämna kommentar