Sufi svamlar. As usual

26 augusti, 21:49

Har jag berättat om dagen idag? Nvm, jag gör det iallafall. Igår smsade min älskipälski "ringer dig snart gumman!" sp jag gick inte och la mig. Efter en stund blev jag trötter och la mig i sängen. Insåg att jag var tvungen att hitta på något för att inte somna så jag spelade något ytterst skumt spel på min mobil. Efter ett tag vaknade jag av att mobilen gled ner på näsan. Aoo!
Smsade godnatt till min pojk som fortfarande inte ringt och somnade som en stock på två sekunder. Vaknade efter typ en minut av att Simon skrev "kan jag ringa? :(" eller nåt, och givetvis fick han det. Så jag knallade in på toa [för att inte väcka familjen som sov, jag bajsar alltså inte medans jag pratar med min pojkvän] och han ringde. Pratade och gulligullade en stund men jag var rätt väck så vi pratade inte så länge. Då var klockan.. 1 kanske. Haha!

Sedan, har ingen aning om vad klockan var, men måste sovit i någon timma vaknade jag av att det ringde. Först trodde jag att vi blev invarderade av eskimåer, men nä. Så jag ryckte upp min mobil och brölade "hallå?". Efter ungefär 2 minuter förstod jag att det var Simon. Haha. Aw, min plutt är så söt. Han skulle tala om att han var ledig dagen efter och att han skulle sakna mig jättemycket. Wah.

Efter en stund la vi på och jag tvärsomnade. Sedan drömde jag konstiga drömmar hela natten.

Vaknade upp till underbart fina sms från älski. Det gjorde typ min dag. Hjärta dig Simon, du är allt.

Lämna kommentar