HEI

13 augusti, 21:11

Hemma!
Blev inte så många bilder i stallet, vi hade så mycket för oss att jag glömde bort kameran en stund. Det var ändå riktigt jäkla varmt, vilket betyder att hästarna mest står i en trött klunga i skuggan.
1. Det suger att plåta mörka hästar i skuggan [och typ alla är bruna]
2. Det är inte kul att plåta trötta hästar, det blir inga bra bilder
3. Jag är för snäll för att "jaga" ut dem i solen och få dem att showa i denna värmen

Dock fick vi igång unghästarna [?] lite, bara genom att Fia knäppte med fingrarna en gång, haha. Hotell och någon annan söt brun, de var ganska lika. Samma mamma/pappa?

Hur som helst. Direkt när vi kom dit mötte vi av en massa hungriga, kelsjuka katter. HATAR att de aldrig har mat. De är typ.. säkert 10 katter och hon har aldrig mat till dem. "Glömmer" köpa typ. Åh. Ibland kan det dock vara något barn som har katter hemma som tagit med sig lite torrfoder i en påse, och då blir de helt lyriska. Slåss typ om maten och det tar slut på någon minut. Stackarna..
Jaja. Kattungarna var som vanligt ybersöta, och jag vill fortfarande ta med mig en av de svarta hem. Så kelig! Den enda som inte är rädd. Awesome.

Hämtade in Diesel och Wille [fias häst] och började pyssla lite i stallet. Hämtade vatten osv. Noway stod förresten inne när vi kom. Hon har fång [sjukdom i hovarna som gör att de inte får äta gräs] och gnäggade så högt att det skar sig i öronen när vi kom. Kul med sällskap tyckte hon. :}

Sedan ägnade vi stort sett all tid åt att skrubba rent alla badkar nere i hagarna. Det växte alger där typ, så äckligt. :| Nu äre iallafall skitfint!

Bild från idag på Hotell. Lik Hilton tycker jag :o

Lämna kommentar