HEI

10 augusti, 15:08

Yo! Nä, men hej. Sitter hemma hos finaste Simon just nu. Har laptopen jag fått låna av hans pappa. Sen snodde vi hans internet också, hihi. Evil. :} Jag har haft det så sjukt mysigt här hos min älskling. Kom hit i fredags vid 11-tiden och då låg Skrutten i sängen och väntade på mig. Bara att krypa in i hans famn. Mitt hem ju! Åh så mys.
Sedan har vi bara varit hemma, sovit lääänge och slappat. Ätit lite godis också, maha.

Igår var vi faktiskt och hälsade på Simons mormor. Sån jäkla underbar människa. Så glad, snäll och söt. Åh jag vill med ha en mormor. :/ Min dog när jag var typ 7, 8 år. Saknar henne så.
Tur att jag har farmor och farfar dåra! Men hos Simons mormor fick vi massor av goda bullar, saft och hembakad vinbärskaka. Typ som sockerkaka med vinbär på toppen. MMM! Hon plockade till och med ihop några bullar i en påse som vi fick med oss hem. Tack!
Nästa vecka ska vi tillbaka dit på pannkakor. Awesome.

Imorgon åker jag hem. Vill inte! :/ Men Simon kommer till mig på lördag eftermiddag eller så igen. Då kommer även farmor, farfar och moster på middag. Mys. Saknar dem en hel del. Sedan ska vi hem till kusin vitamin på söndag. Det är namngivning för hennes lilla bäbis. En Hugo. :}

Hihi. Nä, jag har faktiskt inga bilder på denna datorn, som ni säkert vet. Ingen kamera heller för del delen, så jag målade en paintbild av hur jag KUNDE sett ut om någon tog en bild på mig just nu. ^^

Lämna kommentar