Godmorgon!

29 augusti, 12:29

Hej alla. Söndag idag, helgen har gått skitfort. Vet inte om jag berättade om redovisningen? Vi skulle redovisa för de nya mediaettorna, två klasser. Men det slutade med att två klasser från trean också stod där och gapade och skrek, så alla var massa nervösa. Jag var inte så nervös faktiskt, inte förren det var vår tur. :} Men det gick väl bra.

Hade kanske önskat att nån annan kunde klickat på datorn åt oss så Louice hade sluppit stå upp själv medans jag kröp runt på golvet. Haha! Aja. Simon är fortfarande massa sjuk, han ligger är bredvid mig. Önskar jag kunde göra nåt så det blev bättre. Mamma tror han har nån infektion i ögonen, och så tål han nog inte sina linser för så ska man ju inte reagera. Få så ont att man nästan skriker, ögonen sprutar [han grät inte, men de rann], de blir gulröda och man ser varenda blodkärl. Uscha.. Hoppas han får nya. Älski. :/


Idag skulle jag fotat i Nybro, men det blev inget med det. Louice hade glömt bort det och lovat bort sig till någon annan och Sufia ville inte följa med. Eller, hon skulle nog gjort det men jag märkte att hon inte var superpepp. Hihi. Synd, för nu kommer jag inte kunna plåta hästar förren nästa år. Blöö! Missade riks och allt ju. Uh.

Nä, nu ska jag leta rätt på mitt USB-minne som jag lyckats slarva bort.. Hehe. Har en del viktiga saker därpå. Men jag har ingen aning om vart jag lagt det. Vet att jag hade det med mig på semestern och hem igen. Sen låg det inne vid datorn i teverummet ett tag, men nu? Haha gud.


Jag älskar dig.

Lämna kommentar