,

31 augusti, 17:51

Hej hopp! Hemma efter en lång, men rolig skoldag. Dagen började med Mediekommunikation A. Vi hade Anna, en tjej vi inte haft innan. Men hon var super. Diskuterade mest ämnet, hur reklam påverkar oss osv. Läskig mat i skolan, så åt flingor och dog av hunger.
Efter lunch hade vi Medieproduktion A, skitkul ämne. Efter som Billmark lämnat oss i ett halvår har vi Peter i det ämnet [och som mentor], och han är så bra så.

I hans ämne ska vi vara två och två, och jobba med ett litet projekt. Man ska göra en reklamkampanj till ett påhittat företag vid namn GS Travel, som riktar sig till pensionärer. De ska ha aktiviteter och resor för panchisar! Haha. Dock ska det inte vara vanliga aktiviteter för gamlingar, typ att sticka eller spela boule, utan man ska försöka hitta på nya spännande saker. Som att åka stridsvagn. Haha, nä men ni fattar?
Jag och Louice ska göra en webbsida samt en broschyr. Vi tänkte att gamlingar borde utforska internet lite mer, och om vi då "skickar hem" [låtsas att vi gör det] en broschyr tvingas de ju gå in på hemsidan för mer information. Superduper. :}

Det svåraste, tycker jag, är att skapa en logga till företaget. Blir fasen aldrig nöjd. USCH. Dock är det väldigt roligt. :')

Skitkallt ute nu ju! Augusti och det var 4 grader imorse. Brrr!

Lämna kommentar